ΕUROGAT x CEADO: "Dexterity of Extraction":
Η τέχνη της εκχύλισης του καφέ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Colin Harmon

Αν είστε επαγγελματίες στο κλάδο του καφέ και θέλετε να εξελίξετε  την τέχνη πίσω από την τέλεια εκχύλιση, τότε δεν πρέπει να χάσετε την επερχόμενη εκδήλωση “Dexterity of Extraction”! Το exclusive αυτό event, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της EUROGAT, εξερευνά την τεχνική και τη μαεστρία της εκχύλισης καφέ, αναδεικνύοντας την λεπτομέρεια, τον έλεγχο και την ακρίβεια που απαιτεί η διαδικασία για να αποδώσει τον καλύτερο δυνατό καφέ.

Στην εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με την CEADO θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Colin Harmon, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον χώρο του καφέ παγκοσμίως και ιδρυτή των φημισμένων coffee rosteries 3fe στο Δουβλίνο. Ως πρωταγωνιστής στην επανάσταση του καφέ στην Ιρλανδία, ο Colin έχει αφιερώσει την καριέρα του στην αναβάθμιση των προτύπων του specialty coffee, επιδιώκοντας την ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα σε κάθε του βήμα. Υπό την καθοδήγησή του, η 3fe έχει εξελιχθεί από μια απλή καφετέρια σε έναν οργανισμό που καθορίζει την κουλτούρα του καφέ στο Δουβλίνο, με την ιδιαίτερη σημασία του στην προσεκτική, ποιοτική εκχύλιση.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και ελάτε να μάθετε από τον ίδιο τον Colin Harmon πώς η εκχύλιση καφέ μπορεί να αναδειχθεί σε τέχνη:


Αθήνα: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2024

  • Τίτλος: “Dexterity of Extraction”
  • Ημερομηνία: 28 Νοεμβρίου 2024
  • Ώρα: 5:00 μμ – 8:00 μμ
  • Τοποθεσία: Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 64, 16452 Αργυρούπολη Αττικής
  • Χάρτης: Google Maps Σύνδεσμος

Θεσσαλονίκη: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2024

  • Τίτλος: “Dexterity of Extraction”
  • Ημερομηνία: 29 Νοεμβρίου 2024
  • Ώρα: 5:00 μμ – 8:00 μμ
  • Τοποθεσία: Μαρίνου Αντύπα 27, 55535 Πυλαία Θεσσαλονίκης
  • Χάρτης: Google Maps Σύνδεσμος

Γνωρίστε τον Ομιλητή: Colin Harmon

Ο Colin Harmon είναι ένας θρύλος της παγκόσμιας κοινότητας του καφέ και ο δημιουργός της 3fe (Third Floor Espresso), μιας από τις πιο γνωστές και επιδραστικές καφετέριες του Δουβλίνου. Ξεκινώντας την καριέρα του στον τομέα των χρηματοοικονομικών, ο Colin εγκατέλειψε τον εταιρικό κόσμο για να ακολουθήσει το πάθος του για τον καφέ. Μέσα από σκληρή δουλειά και αγάπη για την τέχνη της εκχύλισης, ανέπτυξε την 3fe από μια απλή καφετέρια σε μια επιχείρηση-ορόσημο, με οκτώ καταστήματα και ένα εξειδικευμένο καφεκοπτείο.

Ο Colin διαθέτει επίσης Μεταπτυχιακό στη Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο University College Dublin (UCD), κάτι που τον έχει βοηθήσει να εξελίξει την επιχείρησή του με δημιουργικότητα και προοδευτική σκέψη. Ως συγγραφέας του βιβλίου What I Know About Running Coffee Shops, παρέχει πολύτιμες γνώσεις σε όσους επιθυμούν να ανοίξουν τη δική τους καφετέρια, ενώ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς καφέ παγκοσμίως και την αφοσίωσή του στην ποιότητα, την εκπαίδευση και την καινοτομία.


Γιατί να Παρακολουθήσετε;

Το “Dexterity of Extraction” αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν κορυφαίο επαγγελματία πώς η διαδικασία της εκχύλισης μπορεί να μετατραπεί σε μια μορφή τέχνης που αναδεικνύει τις καλύτερες γεύσεις και αρώματα του καφέ. Είτε είστε γνώστης του καφέ είτε απλά ενδιαφέρεστε για τον κόσμο του specialty coffee, θα αποκομίσετε πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση από την εκδήλωση και την εμπειρία του Colin.

Ελάτε να εξερευνήσετε την τέχνη της εκχύλισης και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη αρώματα, γνώση και δημιουργικότητα!