Δραστηριότητες

Εισαγωγή – Αντιπροσωπεία - Εμπορία

Αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως
 • WEGA: Πρώτη σε πωλήσεις εταιρία μηχανών καφέ espresso στην Ελλάδα. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανών καφέ espresso παγκοσμίως.
 • DALLA CORTE: Η εταιρεία που πρώτη εφηύρε και εφάρμοσε την τεχνολογία «πολλαπλών boiler» φέροντας την επανάσταση στη βιομηχανία των μηχανών καφέ espresso. Σήμερα ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα με την τεχνολογία «digital flow profiling» βελτιστοποιώντας περαιτέρω την ποιότητα της εκχύλισης.  
 • BELOGIA: Μηχανές καφέ, μύλοι άλεσης καφέ, αξεσουάρ barista, πλυντήρια, παγομηχανές, συσκευές μπαρ, προϊόντα σχεδιασμένα για αντοχή στον χρόνο και τη χρήση με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
 • MAHLKOENIG: Μύλοι άλεσης καφέ γερμανικής ποιότητας και τεχνολογίας.  Ένα brand με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μύλων άλεσης καφέ.
 • DITTING: Ελβετική τεχνολογία και ακρίβεια στην άλεση του καφέ από το 1928.
 • COFFEE QUEEN: Μηχανές καφέ φίλτρου σουηδικής προέλευση με εξαιρετικό design και τεχνολογία που διασφαλίζει την σωστή εκχύλιση και τη διατήρηση της γεύσης και των αρωμάτων του καφέ.
 • 3TEMP: Καινοτόμεςεπαγγελματικέςμηχανέςκαφέ φίλτρου με τεχνολογία digital flow profiling  που ενσωμάτωσαν το manual brewing σε μια μηχανή καφέ.  
 • BWT:  Εταιρεία εντάσεως τεχνολογίας, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά των φίλτρων νερού.
 • GAGGIA: Οικιακής χρήσης μηχανές καφέ espresso, η εταιρία που παγκοσμίως πρωτοκατασκεύασε την μηχανή καφέ espresso για σπίτι. Ιταλική τεχνολογία και design με παράδοση 80 χρόνων.
 • SCHAERER: Κορυφαία εταιρεία στην τεχνολογία “modular” πλήρως αυτόματων  ολοκληρωμένων λύσεων “bean to cup” για τον καφέ, το γάλα, τα ροφήματα.
 • URNEX: Εξειδικευμένη εταιρεία στην αποκλειστική παράγωγη καθαριστικών εξοπλισμού καφέ από το 1936 με έδρα την Νέα Υόρκη και ηγετική παρουσία σε όλο τον κόσμο.
 • YAMA GLASS: Μια από τις κορυφαίες υαλουργίες στον κόσμο στην παραγωγή σκευών για manual coffee brewing εξειδικευμένη στο πυρίμαχο, φυσητό βοριοπυριτικό γυαλί από το 1978.
 • CREMA PRO:Ανθεκτικά και πρακτικά αξεσουάρ barista για κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία και home barista.

Ownlabel προϊόντα

Η EUROGAT αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς με την αξιοπιστία των προϊόντων, υπηρεσιών της και με την τεχνογνωσία που είχε, αποφάσισε να δημιουργήσει το 2010 τα own label προϊόντα «BELOGIA», προϊόντα σχεδιασμένα για αντοχή στον χρόνο και τη χρήση με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, με καινοτομίες στον σχεδιασμό τους που αφορούν τόσο στην αισθητική όσο και στην λειτουργικότητά τους. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται σε συνεργασία με γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού όπως η Brema, η Compak, η Crem International και άλλες.

Υπηρεσίες
Τεχνικές υπηρεσίες

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που ενισχύει την κυρίαρχη θέση της εταιρείας στην αγορά είναι η έμφαση που δίνει στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την τεχνική υποστήριξη. Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης στελεχωμένο από εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς, με υψηλή τεχνική κατάρτιση που την αποκτούν συνεχώς με εκπαιδεύσεις από τους κατασκευαστικούς οίκους των προϊόντων της γκάμας της, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών της.

Τμήμα πωλήσεων

Το άρτια οργανωμένο και στελεχωμένο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, με άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη πωλήσεων προσφέρει υπεύθυνες, υψηλού επίπεδου υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας προσδίδοντας της ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, άριστη γνώση της αγοράς προτείνει λύσεις και εναλλακτικές προτάσεις που βοηθούν το δίκτυο των συνεργατών της να προβάλλουν πλουραλισμό προτάσεων στους πελάτες τους και να διαφοροποιούνται του ανταγωνισμού. Κυρίως όμως βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, με σταθερές συνθήκες συνεργασίας, τους επισκέπτεται τακτικά και συστηματικά προκειμένου να τους ενημερώσει, συμβουλέψει και αφουγκραστεί πλήρως τις ανάγκες τους. Ένα δυνατό όπλο που διαχειρίζονται τα στελέχη πωλήσεων προς όφελος των συνεργατών της είναι ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα με το οποίο επιτυγχάνει την άμεση εξυπηρέτηση τους και τη διαρκή ενημέρωση της εταιρείας, με χρήσιμες πληροφορίες που βελτιώνουν τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προσαρμόζοντας τα στις ιδιαίτερες μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Κύριες ομάδες πελατών είναι
• 
Καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης
• Εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας καφέ
• Εταιρείες φρύξης καφέ
• Αλυσίδες καταστημάτων εστίασης
• Αλυσίδες ηλεκτρικών καταστημάτων
• Ξενοδοχειακές μονάδες

Υπηρεσίες υποστήριξης πωλήσεων

Για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρία έχει αναπτύξει ένα δυναμικό τμήμα υποστήριξης των πωλήσεων που καθημερινά έρχεται σε επαφή και υποστηρίζει τους πελάτες της δίνοντας λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που προκύπτουν. Συμβάλλει έτσι στην επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με τους πελάτες της και στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

Εκπαίδευση

Η εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρείας και ο προσανατολισμός της στην ανάπτυξη ενός δικτύου καταρτισμένων συνεργατών, την οδήγησαν να θεσπίσει διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης όπως τεχνικές πωλήσεων και λειτουργίας του εξοπλισμού στους χειριστές. Επιπρόσθετα το πάθος της για τον specialty coffee ενίσχυσε τη διοργάνωση ημερίδων με θεματικές ενότητες, που κυρίως πραγματεύονται την επίδραση του μηχανολογικού εξοπλισμού στην ποιότητα του καφέ, από αναγνωρισμένες καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου.
Η υπερσύγχρονη, ειδικών προδιαγραφών αίθουσα που διαθέτει είναι κατάλληλη για την άρτια οργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων, εκδηλώσεων, την προετοιμασία συμμετοχής των baristas, bartenders σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα και τη διεξαγωγή διαγωνισμών και πρωταθλημάτων.