Εταιρεία

H Eurogat ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1991 και αποτελεί μια από τις δυναμικότερες και σημαντικότερες εταιρίες στον κλάδο εμπορίας μηχανών καφέ και εξοπλισμού μπαρ για επαγγελματίες στο «HO.RE.CA.» (Hotel, Restaurant, Café)  καθώς και σε high-end μηχανές καφέ espresso για ιδιώτες, καλύπτοντας την Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Είναι εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της, με μοναδική ταυτότητα, που με επιτυχία προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της. Από το ξεκίνημα της έως σήμερα πρωτοπορεί προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ποικιλίας επιλογών που αφορούν στο καφέ και σε όλο το εύρος του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού του μπαρ, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με βάση ένα επιχειρηματικό μοντέλο που στοχεύει στην  δημιουργία προστιθέμενης αξίας και αμοιβαίου οφέλους για τους συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες της. Αυτό  το μοντέλο σχεδιάστηκε με βάση τις διαχρονικά ανθρώπινες αξίες, την εντιμότητα, την υπευθυνότητα,  την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνική ευθύνη που αποτελούν θεμελιώδη και αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της κουλτούρας της.

Στρατηγικά επενδύει στην προσεκτική επιλογή συνεργατών και τη δημιουργία διεθνών συνεργασιών επιδιώκοντας την βελτίωση των προϊόντων της, την τεχνολογία και την καινοτομία εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών της.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, αναγνώρισε τη σπουδαιότητα της ανάδειξης του επαγγέλματος του barista στηρίζοντας επ’ ωφελεία του πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Έχει υποστηρίξει με μακροχρόνια χορηγική δράση τα πρωταθλήματα καφέ του SCA Greece (Speciality Coffee Association  Ελλάδας), τα πρωταθλήματα του Hellenic Barmen Association –  Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ)  και συνεχίζει δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξη της στον κλάδο ως χορηγός σε σχολές barista, bartender, work shop και άλλες σχετιζόμενες δράσεις.

Θεσσαλονίκη

Αθήνα