Athens Coffee Festival 2024 - Home Barista Sessions: Γίνε ο Master του Καφέ στο Σπίτι σου με τις Gaggia Milano!

 

Αν αγαπάς τον καφέ, ειδικά τον espresso, ετοιμάσου για κάτι ξεχωριστό! Το Athens Coffee Festival 2024 πλησιάζει και σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του καφέ. Με τις ιστορικές μηχανές Gaggia Milano, μπορείς να γίνεις ο απόλυτος home barista στο ίδιο σου το σπίτι. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για τον τέλειο espresso – το μυστικό κρύβεται στη σωστή μηχανή και, φυσικά, στις Gaggia Milano, που εδώ και δεκαετίες αποτελούν συνώνυμο του αυθεντικού ιταλικού espresso.

 

☕ Γίνε Home Barista Expert με τα Σεμινάρια Μας!

Για όσους θέλουν να πάνε την αγάπη τους για τον καφέ ένα βήμα παραπέρα, τα Gaggia Milano Home Barista Sessions είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Με τις θρυλικές Gaggia στο προσκήνιο, θα μάθεις πώς να παρασκευάζεις επαγγελματικό espresso στην άνεση του σπιτιού σου. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να είσαι barista για να τα καταφέρεις. Μετά από τα σεμινάρια αυτά, θα μπορείς να εντυπωσιάσεις φίλους και οικογένεια με τις δεξιότητές σου!

🎉 Athens Coffee Festival: Ο Παράδεισος του Καφέ!

Το Athens Coffee Festival είναι το απόλυτο event για τους λάτρεις του καφέ. Εάν δεν το έχεις επισκεφθεί ακόμα, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις επαγγελματίες του καφέ, να δεις ζωντανές επιδείξεις και να απολαύσεις την τέχνη του καφέ στην καλύτερη μορφή της. Και μην ξεχνάς – η Gaggia Milano θα είναι εκεί για να σε βοηθήσει να γίνεις ο απόλυτος καφές master στο σπίτι σου.

📍 Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Περίπτερο 37
📅 Πότε; 28-30 Σεπτεμβρίου 2024

Σε περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο καφέ, γνώση και διασκέδαση! Σήκωσε το φλιτζάνι σου και ας γιορτάσουμε μαζί την αγάπη μας για τον καφέ με τις Gaggia Milano! ☕💫

Μην το χάσεις – έλα να ζήσεις την απόλυτη ιταλική εμπειρία καφέ!